archiveer - verwijder

Wordt je planning te groot, te omvangrijk? Wil je het terug overzichtelijker maken en oude producties verwijderen? Maar je wil natuurlijk alle info niet kwijt?

Via archiveer / verwijder kan je een volledige productie 1 archiveren en (eventueel) 2 verwijderen

Gebruikers met administratorrol hebben de extra knop 'archiveer / verwijder' bij producties.

archiveer

Wanneer je de genereer zip button klikt wordt alle data EN worden alle files van de productie verzameld. Hoe meer files te downloaden, hoe groter de zip en hoe langer het duurt om de zip te genereren. Volgende items worden allemaal in de zip mee verwerkt en ook verwijderd.

  • foto's
  • contracten
  • facturen
  • draaiboeken
  • gelinkte documenten
  • files uit de /files module
  • ...

Deze zip kan je dan downloaden. De informatie in de zip wordt in een leesbaar formaat opgeslagen

 

verwijder

Wanneer je de productie helemaal verwijdert, zal dit minder ruimte innemen in je planning. Zowel webruimte als data en wordt alles terug iets overzichtelijker.

Hoewel iedereen met rechten een productie kan archiveren, kunnen enkel zapcontactpersonen producties verwijderen! Dit is een extra veiligheid, want 'weg is weg'. Om te verwijderen moet je sowieso eerst de .zip downloaden.

Wanneer je de productie verwijdert wordt tot 2x toe gevraagd of dat je zeker bent. We kunnen verwijderde producties niet terug zetten

 

Bij instellingen, configuratie kan je ook zie wie, wanneer welke productie heeft verwijderd.

Opgelet: een verwijderde productie kunnen we niet terug zetten.