facturen


Facturen met organisaties of artiesten kan je in zapplanning aanmaken. Alle facturen staan op verschillende manieren gegroepeerd.

  • alle facturen samen (zie screenshot)
  • alle facturen van een productie samen
  • alle facturen van een organisatie (klant) samen

Van elke facturenlijst kan je de weergave aanpassen

  • stel een filter in
  • stel je grid in zodat je de gewenste kolommen kan zien

Wanneer je een uitroepteken ziet bij de datum, wil dit zeggen dat de status van het factuur gedurende 30 dagen niet is veranderd.


account naam

Je kan een factuur ook vanaf verschillende accounts maken. Zo kan je zapplanning gebruiken voor verschillende organisaties binnen je eigen organisatie.

Via thuisadres kan je alle gegevens beheren.


enveloppe

Je kan je facturen steeds via pdf mailen uit zapplanning of als je er voor kiest om ze te printen kan je ook aanduiden om de print te optimaliseren voor een enveloppe met venster. Contacteer zap als je deze functie ook wil. We zetten het adres dan ook op de juiste plaats volgens de vensterenveloppes die jullie gebruiken.


factuur locked

Een factuurstatus kan je ook op locked zetten. Zo kan je deze facturen wel nog bekijken, maar niet meer aanpassen. Op deze manier kan je niet per ongeluk een betaalde of verzonden factuur nog aanpassen.


factuur na bestelbon

Bij organisaties, kan je in het tabblad 'facturatiegegevens' aanduiden of dat een organisatie met bestelbonnen werkt. Wanneer je dit aanvinkt staat er rechts boven duidelijk 'factuur na bestelbon'. Ook bij contracten en facturen wordt dit duidelijk vermeld. Zo weet je dat je zonder bestelbon geen factuur moet versturen.


PDF formaat

Facturen worden omgezet naar pdf-formaat. Print je factuur en verstuur deze met de reguliere post of verstuur je factuur als pdf vanuit zapplanning. Verstuurde facturen worden bij de 'logs' gezet, daar kan je zien wie naar wie heeft gestuurd en kan je de verstuurde facturen ook terug bekijken.


modulesroel dierckens